Vad är skillnaden mellan Joolz Hub+ kokong och Joolz Hub+ liggdel?

Valet mellan navet liggdel och kokong är en fråga om personlig preferens och som funktionalitet bäst passar din livsstil. Den kokong är mycket kompakt och vagnen kan vara mapp plan även med denna installerad. Ditt barn måste vara fastspänd i navet sittdel med kokong i bruk. The Hub+ ligg är större och rymligare, och kan tas loss från vagnen för ytterligare användning. Ligg måste tas bort för att vika barnvagn. Ditt barn kan röra sig fritt i ligg.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer