Hoe zet ik de lampjes van de Joolz Day+ aan?

Om de lampjes te kunnen gebruiken, moet je eerst twee AAA-batterijen kopen per LED-lampje (vier batterijen in totaal) en deze plaatsen. Maak de behuizing open met een schroevendraaier en maak het klepje van de behuizing los door een muntje tussen de 2 behuizingsdelen te plaatsen en ze te scheiden. Dit kan enige kracht vergen. Plaats de batterijen zoals aangegeven en klik het klepje weer vast. Draai de schroeven weer vast en druk op de aan-uitknop aan de achterkant van de behuizing om de lampjes aan te zetten.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen